Μπαταρία VR

Η Shenzhen Hi-Chipcom Electronics έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη των μπαταριών από μπαταρίες NiCd με εφέ μνήμης σε μπαταρίες ιόντων λιθίου τα τελευταία 15 χρόνια - â € “Πάντα παρακολουθούμε την εξέλιξη του χρόνου και έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες. Ένα από αυτά είναι ότι θα δημιουργήσουμε ένα νέο έργο μπαταρίας κάθε φορά. Αυτή η μπαταρία VR είναι ένα νέο έργο που δημιουργήσαμε αυτή τη φορά, το οποίο αντιπροσωπεύει την ανησυχία μας και την ανταπόκρισή μας στην εξέλιξη των καιρών. Αυτές οι μπαταρίες μπορούν να παρέχουν διαρκή ισχύ για συσκευές VR ακουστικών.

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση εξοπλισμού VR, η μπαταρία VR πρέπει να είναι σε θέση να εγγυάται τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε περιορισμένο χώρο και να διασφαλίζει την ασφάλεια των μεγάλων ωρών εργασίας. Επομένως, οι πελάτες μπορούν να βυθιστούν στον εικονικό κόσμο έως ότου κουραστούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή VR και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για απροσδόκητα προβλήματα με την μπαταρία όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα ή όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, με αποτέλεσμα η συσκευή να μην λειτουργεί σωστά . Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σε συνεχή κίνηση όταν χρησιμοποιούν συσκευές VR, και εάν δεν είναι προσεκτικοί, μπορεί να πέσουν ακόμη και. Η μπαταρία VR λαμβάνει επίσης υπόψη αυτό το σενάριο, οπότε σχεδιάζουμε ειδικές δομές προστασίας από κραδασμούς ή χρησιμοποιούμε ειδικά κελιά για να διασφαλίσουμε ότι η μπαταρία δεν θα φωτιά ή δεν θα έχει άλλα προβλήματα όταν πέσει η συσκευή.

Η μπαταρία VR μας έχει ρυθμιστεί για να αγκαλιάζει το μέλλον και αντιπροσωπεύει κάθε είδους σκέψη για τη μελλοντική ανάπτυξη της μπαταρίας. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής μπαταρίας ιόντων λιθίου, αλλά έχει επίσης τα πλεονεκτήματα της λεπτότητας και της ελαφρότητας και της επαρκούς χωρητικότητας που απαιτεί η νέα εποχή μπαταριών. Η χαμηλή αυτοεκφόρτιση παρέχει επίσης εγγύηση για αναμονή για καθημερινή χρήση, οπότε οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να ανησυχούν να το αφήσουν για λίγο και μετά να εξαντληθούν.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Hi-Chipcom. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Μπαταρία VR στην Κίνα. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένη υπηρεσία. Είμαστε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής RoHS, UL και CE, και οι ολοκληρωμένες δυνατότητές τους είναι σε εγχώριο προχωρημένο επίπεδο. Καλωσορίστε φίλους και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να αγοράσετε τα προϊόντα μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.