Μπαταρία παιχνιδιών

Η Shenzhen Hi-Chipcom Electronics έχει πολυετή εμπειρία στην μπαταρία παιχνιδιών. Υπάρχουν πολλοί τύποι μπαταριών παιχνιδιών, αλλά σύμφωνα με τη χρήση και τη μορφή παιχνιδιών, οι πιο συνηθισμένοι αναφέρονται παρακάτω: αλκαλικές μπαταρίες, μπαταρίες ψευδαργύρου-άνθρακα και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Ο κύριος τύπος επαναφορτιζόμενων μπαταριών για παιχνίδι είναι η μπαταρία ιόντων λιθίου. Είτε το παιχνίδι σας είναι αυτοκίνητο παιχνιδιού είτε πιάνο παιχνιδιού, αυτές οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν ένα ευρύ φάσμα προσαρμοστικότητας. Το επίκεντρο αυτών των μπαταριών είναι διαφορετικό. Οι μπαταρίες παιχνιδιών αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούν υψηλό ρυθμό για να κάνουν το αυτοκίνητο παιχνιδιών πιο γρήγορο, ενώ οι μπαταρίες παιχνιδιών πιάνου εστιάζουν περισσότερο στη χαμηλή αυτοεκφόρτιση, οπότε εξακολουθεί να έχει ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς χρήση. Η μπαταρία παιχνιδιών μπορεί να είναι κυλινδρική για οικονομική αποδοτικότητα ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πολυμερούς για ελαφρότητα και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών για να διαλέξουν οι πελάτες. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε τη σωστή μπαταρία για το προϊόν σας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Hi-Chipcom. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Μπαταρία παιχνιδιών στην Κίνα. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένη υπηρεσία. Είμαστε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής RoHS, UL και CE, και οι ολοκληρωμένες δυνατότητές τους είναι σε εγχώριο προχωρημένο επίπεδο. Καλωσορίστε φίλους και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να αγοράσετε τα προϊόντα μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.