Μπαταρία μηχανής POS

Η Hi-Chipcom Electronics από τη Shenzhen είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μπαταριών και πάροχος λύσεων από την Κίνα. Βρισκόμαστε στη βιομηχανία μπαταριών για περισσότερα από 15 χρόνια και επικεντρωνόμαστε στην κατασκευή μπαταριών και την έρευνα για την παροχή οικονομικών λύσεων μπαταρίας στους πελάτες μας. Η μπαταρία του μηχανήματος POS είναι ένας από τους εκπροσώπους των πηγαδιών. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την επιχείρηση και διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την παραγωγή αυτού του τύπου μπαταρίας. Οι μπαταρίες POS εξάγονται στη Νότια Αμερική και την Αφρική και μειώνουν αποτελεσματικά το κόστος των πελατών, ενώ η στιβαρή ποιότητα εξοικονομεί πολύ χρόνο για τους πελάτες μας.

Επί του παρόντος, η μπαταρία μηχανής POS αποτελείται κυρίως από 18650 κελιά, τα οποία συνδέονται σε σειρά ή παράλληλα για να σχηματίσουν μια μπαταρία. Σε σύγκριση με τον νεότερο τύπο μπαταριών, η μπαταρία 18650, ως εκπρόσωπος των παραδοσιακών μπαταριών, έχει μια πολύ ώριμη διαδικασία παραγωγής και υψηλό βαθμό προσαρμογής και τυποποίησης, η οποία παρέχει στους πελάτες μια ποικιλία επιλογών. Ο υψηλός βαθμός τυποποίησης σημαίνει επίσης βελτιωμένη ασφάλεια και χαμηλότερο κόστος (ειδικά κατά την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων) και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες.

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες μπαταρίες POS όπως μπαταρίες πολυμερούς POS για να επιλέξουν οι πελάτες όταν τις χρειάζονται. Οι μπαταρίες πολυμερών έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και μικρότερο βάρος σε σύγκριση με τις μπαταρίες 18650, οπότε η ισχύς θα διαρκέσει περισσότερο. Αυτός ο τύπος μπαταρίας μηχανής POS είναι κατάλληλος για πελάτες που χρειάζονται μεγαλύτερη χωρητικότητα και έχουν απαιτήσεις για το σχήμα της μπαταρίας. Φυσικά, όλες οι μπαταρίες ελέγχονται και εγκρίνονται από εμάς και όλες έχουν καλή φόρτιση / εκφόρτιση και διάρκεια ζωής. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για τη φόρτιση και την αποφόρτιση, η καλή συντήρηση τους λύνει επίσης το πρόβλημα των αναντικατάστατων και δαπανηρών μπαταριών.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Hi-Chipcom. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Μπαταρία μηχανής POS στην Κίνα. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένη υπηρεσία. Είμαστε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής RoHS, UL και CE, και οι ολοκληρωμένες δυνατότητές τους είναι σε εγχώριο προχωρημένο επίπεδο. Καλωσορίστε φίλους και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να αγοράσετε τα προϊόντα μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.