Μπαταρία οχημάτων φιλικά προς το περιβάλλον

Η Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μπαταριών οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον και προμηθευτών μπαταριών οχημάτων της Κίνας, οι οποίοι ασχολούνται με την μπαταρία για περισσότερα από 18 χρόνια. Και η Hi-Chipcom είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη και πώληση μπαταριών ιόντων λιθίου. Όσο για τώρα, έχουμε μια ισχυρότερη ομάδα μηχανικών. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας έχουν περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας σχετικά με το σχεδιασμό μπαταριών.

Η φιλική προς το περιβάλλον μπαταρία οχημάτων μας μπορεί να υποστηρίξει την εκφόρτιση για μέγιστο 90C και να φορτίσει μέγιστο ρεύμα 5C. Και το αντίστοιχο έξυπνο σύστημα BMS έχει περισσότερες από 12 λειτουργίες προστασίας τύπου, οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν την μπαταρία πολύ καλά. Και επίσης η φιλική προς το περιβάλλον μπαταρία οχημάτων μας έχει περισσότερη χωρητικότητα και χαρακτήρα χαμηλής αντίστασης. Ο κύκλος ζωής των μπαταριών μας μπορεί να είναι περισσότερο από 2000 φορές, κάτι που είναι πολύ πιο μακρύ από άλλες.

Όσο για τώρα, πολλά από τα μοντέλα μας έχουν περάσει από τα πιστοποιητικά διαφοράς. Όπως Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS και άλλα. Επίσης, έχουμε πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας για πολλά από τα προϊόντα μας. Η επιχείρησή μας έχει ήδη καλύψει τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Κορέα, την Ινδία - Νότια Αφρική. Πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό σχετικά με την εφαρμογή μπαταρίας οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον που διαθέτουμε. Πιστέψτε ότι μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πολύ καλά. Επιλέξτε μας είναι να επιλέξετε ασφάλεια και ποιότητα.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Hi-Chipcom. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Μπαταρία οχημάτων φιλικά προς το περιβάλλον στην Κίνα. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένη υπηρεσία. Είμαστε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής RoHS, UL και CE, και οι ολοκληρωμένες δυνατότητές τους είναι σε εγχώριο προχωρημένο επίπεδο. Καλωσορίστε φίλους και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να αγοράσετε τα προϊόντα μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.