Προσαρμοσμένη μπαταρία POS

Η Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μπαταριών POS και κατασκευαστές μπαταριών οχημάτων της Κίνας, οι οποίοι λειτουργούν περισσότερο από 18 χρόνια. Και η Hi-Chipcom είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη και πώληση μπαταριών ιόντων λιθίου. Όσο για τώρα, έχουμε μια ισχυρότερη ομάδα μηχανικών. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας έχουν περισσότερα από 5 χρόνια εμπειρίας σχετικά με το σχεδιασμό μπαταριών.

Η προσαρμοσμένη μπαταρία POS μπορεί να υποστηρίξει το μέγεθος ODM. Στην πραγματικότητα το λεπτότερο πάχος μπορεί να φτάσει τα 2 mm. Και το αντίστοιχο έξυπνο PCM έχει περισσότερες από 12 λειτουργίες προστασίας τύπου, οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν την μπαταρία και τις συσκευές σας πολύ καλά. Και επίσης η προσαρμοσμένη μπαταρία POS έχει μεγαλύτερη υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, το ίδιο μέγεθος μπορεί να έχει μεγαλύτερη υψηλότερη χωρητικότητα και χαμηλή αντίσταση. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών μας μπορεί να υπερβαίνει τις 500 φορές, κάτι που είναι πολύ πιο μακρύ από άλλες. Εκτός από το τυπικό μέγεθος, μπορούμε επίσης να παράγουμε τη στρογγυλή προσαρμοσμένη μπαταρία POS για τον πελάτη μας Κατά τη διάρκεια της ιστορίας των 18 ετών, έχουμε ήδη πολλά μοντέλα εδώ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείτε να αναλάβετε το κόστος εργαλείων και να κάνετε την επιλογή στη λίστα μοντέλων μας.

Και για τώρα, πολλά από τα μοντέλα μας έχουν περάσει από τα πιστοποιητικά διαφοράς. Όπως Rohs, CE, MSDS,UN38.3, CQC, UL, IEC62133, BIS και άλλα. Επίσης, έχουμε πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας για πολλά από τα προϊόντα μας. Η επιχείρησή μας έχει ήδη καλύψει τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Κορέα, την Ινδία - Νότια Αφρική. Πλούσια εμπειρία oversea σχετικά με την προσαρμοσμένη εφαρμογή μπαταρίας POS που διαθέτουμε. Πιστέψτε ότι μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πολύ καλά. Επιλέξτε μας είναι να επιλέξετε ασφάλεια και ποιότητα.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Hi-Chipcom. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Προσαρμοσμένη μπαταρία POS στην Κίνα. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένη υπηρεσία. Είμαστε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής RoHS, UL και CE, και οι ολοκληρωμένες δυνατότητές τους είναι σε εγχώριο προχωρημένο επίπεδο. Καλωσορίστε φίλους και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να αγοράσετε τα προϊόντα μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.