Η Shenzhen Hi-Chipcom Electronics Co., Ltd είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με εξαγωγικό προσανατολισμό, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη και πώληση μπαταριών ιόντων λιθίου.


Από το 2006, η Hi-Chipcom έχει δημιουργήσει μια παραγωγική βάση στο Shenzhen και διαθέτει ένα ανεξάρτητο κέντρο Ε & Α. Το προϊόν εκτείνεται από την μπαταρία του τελικού προϊόντος έως την παραγωγή του ηλεκτρικού πυρήνα. Το 2008, η Hi-Chipcom επένδυσε 5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την εισαγωγή προηγμένης γραμμής παραγωγής πολυμερών. Επί του παρόντος, έχουμε σχηματίσει 36 εκατομμύρια παραγωγική ικανότητα μπαταρίας ιόντων λιθίου. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση εξαγωγής των RoHS, UL και CE και η ολοκληρωμένη ικανότητα βρίσκεται στο προηγμένο επίπεδο στην Κίνα.


Υπάρχουν περίπου 200 υπάλληλοι της Hi-Chipcom, η οποία παράγει κυρίως μπαταρίες ιόντων λιθίου. Το 60% των προϊόντων πωλείται στην Κίνα και το 40% εξάγεται σε αγορές του εξωτερικού. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε προϊόντα επικοινωνίας, ασύρματα προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα, ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά προϊόντα, προϊόντα παιχνιδιών, προϊόντα φωτισμού και άλλους τομείς.


Η Hi-Chipcom επιμένει πάντα στο πνεύμα "Αναζήτηση υψηλής ποιότητας για πελάτες χωρίς τέλος, ολόψυχα πελάτες εξυπηρέτησης". Η Hi-Chipcom διαθέτει τον προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής και δοκιμής, το επιστημονικό σύστημα ποιοτικού ελέγχου και την ομάδα Ε&Α ισχυρής ικανότητας. Και επίσης διαθέτουμε προσωπικό υψηλής ποιότητας, άριστη διαχείριση και σύστημα ποιοτικού ελέγχου ISO9001:2008. Εγγυόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με εξαιρετική ποιότητα καλή εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.